live Feed live Feed

Honey Glazed BBQ RibsHoney Glazed BBQ Ribs

Het was echt super hoe enthousiast iedereen was om mee te helpen met de promotie van mijn smaak! Het waren 12 drukke weken, maar 12 super leuke weken! Ik heb hiervan geleerd dat je met de steun van je vrienden en familie alles kunt realiseren. Het was ronduit een schitterende ervaring… a once in a lifetime experience! Ik zou het zo opnieuw doen ;-)... Bedankt iedereen!

Honey glazed BBQ Ribs wint de Lay’s ‘Maak Je Smaak-The Battle’ wedstrijd ! Honey glazed BBQ Ribs wint de Lay’s ‘Maak Je Smaak-The Battle’ wedstrijd !

12 weken lang kraakte België opnieuw voor de Lay’s chipssmaken New York Hotdog, Cocktail Andaluz en Honey glazed BBQ Ribs – de finalisten van de Lay’s ‘Maak Je Smaak-The Battle’ actie. Op dinsdag 10 december kregen de finalisten Pierre Abergel, Sander Poppe en Tim Van Peteghem eindelijk te horen wie de grote winnaar is geworden! De Belgen hebben massaal gestemd en hebben de smaak Honey glazed BBQ Ribs bekroond als winnaar. De smaak van Tim Van Peteghem wordt dus de nieuwe Lay’s Limited Edition van 2014.