PepsiCo

Nous utilisons des cookies afin de fournir une expérience utilisateur fluide et conviviale sur notre site. En naviguant sur ce site, vous acceptez la politique d'utilisation des cookies. En savoir plus et gérer ces paramètres.

productHeadSpacerBackground
  LAY'S CHIPS

  Simpelweg genieten, dat is waar de producten van Lay’s voor staan. Bereid met echte ingrediënten en verkrijgbaar in onweerstaanbaar lekkere smaken!

  LEES MEER
  LAY’S SUPERCHIPS

  De SuperChips ribbels laten je extra genieten van jouw vertrouwde smaken maar dan met intense smaak en harde kraak. Open de zak en beleef het zelf!

  LEES MEER
  LAY'S OVEN BAKED

  Ze zijn in de oven gebakken, zelfs TWEE keer, voor de heerlijke kraak en fantastische smaak. Omdat ze in de oven zijn gebakken, bevatten ze 50% minder vet dan normale chips **.

  LEES MEER
  LAY'S OVEN BAKED FUSIONS

  De luchtige, krokante chips worden gebakken in de oven en bedekt met een mix van onweerstaanbare smaken.

  LEES MEER
  LAY'S OVEN BAKED CRUNCHY BISCUITS

  Heerlijke krokante granenbiscuits uit de oven met 40% minder vet*

  LEES MEER
  LAY'S OVEN BAKED CRISPY THINS

  Crispy Thins zijn onweerstaanbare verfijnde koekjes. Dankzij het Lay’s ovenbakproces bevatten de goudgele zoute koekjes 40% minder vet...

  LEES MEER
  LAY'S FUN MIX

  Lay's en Cheetos hebben al hun favoriete chips & snacks geselecteerd voor de Fun Mix.

  LEES MEER
  LAY'S MULTIPACKS

  Geniet samen met je vrienden en familie van jullie favoriete Lay’s smaken. De kleine zakjes zijn handig om uit te delen en lekker als tussendoortje.

  LEES MEER
  LAY'S SENSATIONS

  Beleef een ware smaaksensatie met Lay’s Sensations! Extra dikke chipjes met extra veel smaak, om intens van te genieten. Je waant je aan de andere kant van de wereld!

  LEES MEER
  Lay’s Méditerranée

  Nieuw: Lay’s Méditerranée, heerlijke chips bereid met 100% olijfolie.

  LEES MEER
  LAY’S BBQ RIBS

  Probeer nu de nieuwe Football Limited Edition: Lay’s BBQ Ribs. Heerlijke chips met barbecuesmaak in een UEFA Champions League design!

  LEES MEER
  LAY'S MIXUPS®

  Je hoeft nu niet meer te kiezen, want we hebben een mix gemaakt van verschillende chipjes! Vier vormpjes met ieder hun eigen bite gecombineerd in één zak.

  LEES MEER
  LAY'S BUGLES

  Bugles is een lekker knapperig hoorntje, gemaakt van maïs.

  LEES MEER
  LAY'S GRILLS

  Grills is overheerlijk en bros. Deze stoere traktatie met de geribbelde vorm wordt gemaakt van de lekkerste maïs en de beste aardappelen. Met de échte grillsmaak van gerookte bacon.

  LEES MEER
  LAY'S DEEP RIDGED

  Lay’s Deep Ridged zorgt voor een epic smaaksensatie. De krokante bite en intense smaak zorgen voor een unieke ervaring, durf jij het aan?

  LEES MEER
  LAY'S LIGHT

  Heerlijke lichte chips met 33% minder vet dan normale chips. Ideaal voor de bewuste genieter en nog steeds onweerstaanbaar lekker.

  LEES MEER
  LAY'S MAMA MIA'S

  Lay's Mama Mia’s is een temperamentvolle traktatie met een Italiaanse touch.

  LEES MEER
  LAY'S WOKKELS

  Wokkels, wie kent ze niet, dat verdraaid lekkere en knapperige zoutje?

  LEES MEER
  LAY'S STICKS

  Lay’s Sticks zijn de lekkere fritessticks van Lay’s. Lay’s Sticks hebben dezelfde heerlijke smaak als Lay’s chips en zijn verkrijgbaar in de smaken Naturel en Paprika.

  LEES MEER
  LAY'S STAX

  Ontdek de 3 onweerstaanbare smaken van Lay’s STAX. Door de handige en hersluitbare verpakking behoudt de chips zijn versheid en heerlijke crunch op ieder moment van de dag.

  LEES MEER
  Lay's Giant

  Nieuw! Lay’s Giant! Vind nu de typische smaak van de iconische Giant saus van de burger van Quick terug in deze nieuwe Lay’s variant!

  LEES MEER
  LAY'S DELI

  Nieuw van de makers van Lay’s: Deze aardappelchips weerspiegelen de rijkdom van de Europese keuken en zijn bereid met zorgvuldig geselecteerde authentieke ingrediënten.

  LEES MEER